Ondernemend, betrokken, nieuwsgierig en hoger opgeleid. Ook VVAO-dna?

VVAO-Blokjes-3884

De VVAO is een internationaal kennisnetwerk van hoger opgeleide vrouwen, gericht op positieverbetering en een leven lang empowerment. De VVAO inspireert, opent deuren, professioneel en persoonlijk en zet zich in voor inclusiviteit, gelijkwaardigheid en verbinding.

Netwerken

Fifties

Contactpersoon: Jolien Elink Schuurman en Marijke Lutz

Alle VVAO leden en introducés zijn welkom bij de Fiftieslunch. Toen we de activiteit in 2009 opstartten, waren en veel leden uit de jaren vijftig (Fifties), voor wie het werken wegens het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd stopte. Een activiteit overdag waarbij een van de deelnemers een inleiding houdt was toen erg welkom. 

Meld je aan voor de volgende lunch (meestal in februari, april en november). En als je zelf een inleiding wil houden, neem dan contact met ons op. Meer informatie hierover mail naar vvaobreda@gmail.com.

Jolien en Marijke 

Sixties

Contactpersoon: Maaike van Osselaer

De "Sixties" zijn vrouwen geboren in het jaar 1960 of later. Onze kring onderneemt zo 1x per kwartaal een sociale of culturele activiteit in Breda of omgeving. Wil je meer weten of een keer aansluiten?
Schroom niet en neem contact op via vvaobreda@gmail.com.

Maatschappelijke Betrokkenheidskring

Contactpersoon: Sabah Doudou

Wil je meer betekenen voor mens en maatschappij?
Dan ben je van harte welkom om actief deel te nemen aan de Maatschappelijke Betrokkenheidskring (MBK). Wij willen als kring graag aansluiten op de doelstellingen van de VVAO. Empowerment en (economische) positieverbeteringen voor vrouwen. Wij voeren deze doelen uit door andere vrouwen in de maatschappij te helpen in hun persoonlijke ontwikkeling en tegelijkertijd ook een bijdrage te leveren in de ontwikkeling van onze eigen kringleden.

We zijn een samenwerking aangegaan met de organisatie Mooiwerk te Breda. Onder Mooiwerk vallen zo’n 90 organisaties die worden gerund door vrijwilligers. De Vrijwilligersacademie is onderdeel van Mooiwerk. Met deze academie wil Mooiwerk de vrijwilligers maximaal de mogelijkheid bieden zich te ontwikkelen op persoonlijk vlak en op onderwerpen die ze in hun vrijwilligerswerk tegenkomen. Dat doen ze nu met een uitgebreid aanbod van klassikale trainingen. Aangezien steeds meer mensen onafhankelijk van tijd en plaats zelf willen leren zijn ze recent met het patform New Heroes gaan werken.

Samen met de MBK leden gaan we vrijwilligers helpen in hun ontwikkeling op onderwerpen waarin zij zich meer willen verdiepen. Dit kan door het geven van een 'digitale' workshop, cursus en/of training. Je bent geringe tijd kwijt om een grote bijdrage te leveren aan de maatschappij. Geen één op één begeleiding maar klassikaal op de door jouw gewenste datum en tijd bij een lokatie die door Mooiwerk wordt geregeld. Zij zorgen ook voor de opkomst van de deelnemers.

Wil je meer weten over deze maatschappelijke ontwikkelingsprojecten en wil je een steentje bijdragen? Meld je dan aan voor de Maatschappelijke Betrokkenheidskring! via vvaobreda@gmail.com.

Brabantse bluf

Contactpersoon: Yolanda Maans en Trudy de Zwart

Een gezellige kookclub die een aantal keren per jaar bij elkaar komt. Samen koken we dan eerst een lekkere maaltijd om die daarna, met veel gelach en gezelligheid, op te eten. Voor meer informatie hierover mail naar vvaobreda@gmail.com.


Schrijf je in voor 'The VVAO Post'

Uw e-mail

Snel naar
Home
Over VVAO
Afdelingen
Agenda
Nieuws
Privacystatement
Cookie statement

Contact
VVAO Kantoor 
Herengracht 237a
1016 BH Amsterdam
kantoor@vvao.nl

© 2021 V.V.A.O.. ALL RIGHTS RESERVED