Ondernemend, betrokken, nieuwsgierig en hoger opgeleid. Ook VVAO-dna?

VVAO-Blokjes-3884

De VVAO is een internationaal kennisnetwerk van hoger opgeleide vrouwen, gericht op positieverbetering en een leven lang empowerment. De VVAO inspireert, opent deuren, professioneel en persoonlijk en zet zich in voor inclusiviteit, gelijkwaardigheid en verbinding.

Welkom bij de afdeling Haarlem

De afdeling Haarlem is een bloeiende afdeling met een gevarieerd aanbod van kringen. De afdeling is opgericht in 1937 en was daarmee de zesde afdeling in het land. Op het moment hebben wij 162 leden. Onze leden kunnen kiezen uit meer dan 20 kringen. Er is voor elk wat wils! van Film tot Filosofie en Tuin tot Toneel. 

Wij organiseren drie à vier keer per jaar een algemene avond met een lezing of andere activiteit gerelateerd aan het jaarthema, meestal in onze 'stamkroeg'. Dit jaar gaan we aan de slag met het landelijke thema 'Vrijheid en Inclusiviteit'.

Jaarlijks organiseren wij daarnaast een aantal vaste activiteiten, zoals de jaarvergadering, diesviering, zomerborrel en kerstviering. 

Je kunt op proef aan een avond of activiteit meedoen om te zien of de vereniging ook iets voor jou is. Helaas zijn er door de Covid-preventie maatregelen op dit moment geen algemene avonden. Als proef deelnemen aan één van de lezingen per Zoom is wel mogelijk. Ook daarvoor kun je contact opnemen.

CONTACT: haarlem@vvao.nl

Het bestuur van de afdeling Haarlem 2020

  •     Florentine van Eeghen, voorzitter 
  •     Ghislaine Bredt, secretaris
  •     Marjolein Adriaanse, penningmeester
  •     Corien Beyer, vicevoorzitter, ledenadministratie
  •     Janneke van der Flier, webmaster, redacteur nieuwsbrief
  •     Hermine van Wijhe, redacteur nieuwsbrief


Schrijf je in voor 'The VVAO Post'

Uw e-mail

Snel naar
Home
Over VVAO
Afdelingen
Agenda
Nieuws
Privacystatement
Cookie statement

Contact
VVAO Kantoor 
Herengracht 237a
1016 BH Amsterdam
kantoor@vvao.nl

© 2021 V.V.A.O.. ALL RIGHTS RESERVED