Ondernemend, betrokken, nieuwsgierig en hoger opgeleid. Ook VVAO-dna?

VVAO-Blokjes-3884

De VVAO is een internationaal kennisnetwerk van hoger opgeleide vrouwen, gericht op positieverbetering en een leven lang empowerment. De VVAO inspireert, opent deuren, professioneel en persoonlijk en zet zich in voor inclusiviteit, gelijkwaardigheid en verbinding.

Welkom bij de afdeling Zutphen

Leden ontmoeten elkaar tijdens kringactiviteiten en de afdelings bijeenkomsten waarin het jaarthema van de afdeling centraal staat. Er zijn 11 kringen actief, waaronder een lees-, cultuur-, wandel-, en wereld kring.

De afdeling Zutphen Achterhoek is ambitieus, actief en betrokken. Zij wil voor de bestaande én nieuwe leden een aantrekkelijke vereniging zijn. Dit jaar (2019) staat het thema Vrouw en de kracht van Kennis centraal. Rondom dit thema organiseren we aansprekende activiteiten.

Hoger opgeleide vrouwen zijn welkom bij onze afdeling. Wil je nieuwe contacten op doen, netwerken, kennis delen of gewoon gezellig bij een kring aansluiten? De VVAO biedt veel mogelijkheden. Je kunt hier een recent jaarverslag lezen zodat je een beetje een beeld krijgt wat de kringen organiseren aan activiteiten. Wees welkom  om vrijblijvend een activiteit van de vereniging bij te wonen: neem contact met ons op!

Dat kan door een mail te sturen aan zutphen@vvao.nl
 


Schrijf je in voor 'The VVAO Post'

Uw e-mail

Snel naar
Home
Over VVAO
Afdelingen
Agenda
Nieuws
Privacystatement
Cookie statement

Contact
VVAO Kantoor 
Herengracht 237a
1016 BH Amsterdam
kantoor@vvao.nl

© 2021 V.V.A.O.. ALL RIGHTS RESERVED