Ondernemend, betrokken, nieuwsgierig en hoger opgeleid. Ook VVAO-dna?

VVAO-Blokjes-3884

De VVAO is een internationaal kennisnetwerk van hoger opgeleide vrouwen, gericht op positieverbetering en een leven lang empowerment. De VVAO inspireert, opent deuren, professioneel en persoonlijk en zet zich in voor inclusiviteit, gelijkwaardigheid en verbinding.

Welkom bij afdeling Amersfoort

‘When women support each other, incredible things happen,’ aldus de Amerikaanse schrijver Josh Kidney.

Deze uitspraak geeft goed weer waar VVAO Amersfoort voor staat: elkaar inspireren, leuke dingen delen, op een ontspannen manier netwerken en vooral ook elkaar iets gunnen. Niet alleen de successen delen, maar elkaar ook steunen als het minder gaat.

Ongeveer 90 vrouwen met een academische of hbo-opleiding zijn lid van VVAO-afdeling Amersfoort. Door de verticale ledenopbouw hebben we veel kennis enervaring in huis op allerlei gebied, waardoor jongeren van ouderen kunnen leren, maar ook andersom.

Je kunt bij ons inspirerende vrouwen ontmoeten met totaal verschillende opleidingen,leeftijden, culturele en sociale achtergronden. Onze leden komen uit Amersfoort en omliggende gemeenten, waaronder Soest, Maarn, Doorn, Nijkerk, Bunschoten en Ermelo.

We organiseren interessante lezingen, excursies, Zoom-avonden en netwerk- en kringbijeenkomsten. Amersfoort heeft bestaande kringen op het gebied van loopbaan, kunst, cultuur, koken en literatuur, en is bezig nieuwe kringen op te richten op het gebied van watersport, cabrio-rijden, tuinieren, wandelen, samen koken of restaurants bezoeken. Leden kunnen deelnemen aan verschillende kringen en we stimuleren dat ook. Hoe meer je openstaat voor anderen en hoe meer je bereid bent je eigen kennis te delen, des te meer krijg je terug van de VVAO.

Afdeling Amersfoort wil groeien en zal daar komend jaar actief in investeren. Alle vrouwen met een academische of hbo-opleiding zijn van harte welkom bij onze afdeling. Wil je nieuwe contacten opdoen, actieve vrouwen ontmoeten, sociaal of zakelijk netwerken, kennis delen of je bij een kring aansluiten? Aarzel dan niet en stuur een mail naar amersfoort@vvao.nl om vrijblijvend een activiteit bij te wonen.
Eén van onze bestuursleden neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.
                             ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 Informatie over wie wat doet binnen de afdeling kun je vinden onder het tabblad Wie doet wat. Via amersfoort@vvao.nl kun je contact opnemen met het afdelingsbestuur. Leden hebben toegang tot de afgeschermde pagina's en/of afgeschermde delen van pagina's. Als je je gebruikersnaam of wachtwoord niet meer weet, stuur dan een mailtje naar support@vvao.nl 

Zomer agenda Amersfoort

Agenda Afdeling Amersfoort

3 juni 20.00 uur Minilezingen via Zoom:

Lineke van Bruggen vertelt over kunstenares Gerti Bierenbroodspot, Mirjam Janssen gaat in op het stormachtige leven van Joséphine de Beauharnais, de eerste vrouw van Napoleon en Pauline Mourits vertelt over de Suiker Challenge.

Woensdagavond 23 juni 19.30 uur
Bezoek aan de PaltzBiënnale ( onder voorbehoud van versoepeling coronamaatregelen).

Dit is een evenement dat kunst en natuur samenbrengt op een prachtig stuk landgoed in Soest dat normaal gesloten is voor het publiek. Eens in de twee jaar laat op de PaltzBiënnale een groep
kunstenaars zich inspireren door de omgeving. Het publiek gaat op een avontuurlijke tocht langs verschillende tijdelijke kunstwerken die zijn ontstaan in relatie tot de natuur en tot het
thema van deze editie: In Between Trees.

Mocht je alvast wat meer willen weten, kijk dan op de site https://www.paltzbiennale.nl.

Zondag 29 augustus: Zomeruitje Boottocht

Meer info volgt zo spoedig mogelijk

Kringen


Schrijf je in voor 'The VVAO Post'

Uw e-mail

Snel naar
Home
Over VVAO
Afdelingen
Agenda
Nieuws
Privacystatement
Cookie statement

Contact
VVAO Kantoor 
Herengracht 237a
1016 BH Amsterdam
kantoor@vvao.nl

© 2021 V.V.A.O.. ALL RIGHTS RESERVED